tisdag 29 juli 2008

Varberg åhhhhhh

Åhhhhh vad underbart Varberg var. Jag älskar havet, klipporna, havsluften och morgon spring längs med havet med avslutande morgon dopp i det kalla uppfriskande havet.
Vi tältade på en liten camping 100 meter från havet. Hunden Alice som premiär tältade tyckte det var ok, lite förvirrad första kvällen när vi steg in i tältet för att sova.
Väder gudarna var med oss strålande sol och mycket varmt.
Första morgonen gav jag mig ut på en morgon jogg kl 08.00. Det blev en springa hit och dit runda eftersom jag inte hittade. Sprang längs havet, ut på klippor, uddar och fick vända om när stigarna tog slut. Mellanlandade vid en badstege på hemvägen för ett uppfriskande dopp.
Morgon nummer två hade jag bestämt träff med Mimmi som kommer från Varberg och som var på besök hemma när vi var där. Tur för mig och mycket trevligt. Vi träffades kl 06.00 för en timmes löpning längs med havet det blev 11.07 km. Det var helt underbart ljuvligt och som alltid härligt att springa med Mimmi, som nu visade sina barndoms kvarter. Hon har växt upp i paradiset :-). Efter avslutad runda så blev det naken bad på damernas naken bad. Havet var kallt men underbart uppfriskande.
Sen hanns det tyvärr inte med någon mer löpning den veckan och veckans mil låg på hälften mot förra veckans 50km. Men men det dör man ju inte av.....tror jag.
Denna vecka har jag inte lyckats komma iväg ännu men något pass ska det väl bli innan lördagens marathon i Månkarbo. Fredrika, Ultraschmultra och jag ska åka dit. Ska bli så kul.
Nu drar vi snart till landet ett par dagar.

1 kommentar:

gullfot sa...

Halloj!
Ursäkta att jag inte hört av mig, jag sitter i konferens i Oslo sedan nästan en vecka tillbaka och det är inte ofta jag kommer ifrån... tänkte precis ringa dig men hade naturligtvis inte med lappen, så mindes jag att jag fick ditt nummer via facebook, men nu hittar jag det inte... hjälp! Hursomhelst, kan du skicka det igen vore det toppen. Vi kan åka precis när du vill och tycker det passar på lördag, jag bor precis vid Hornstull och kan ta mig vart som helst där det är lämpligt. Starten går vid elva. Kram, snart ses vi!